New Year in Genk

Van oud op nieuw tellen we in Genk af op de Fruitmarkt. Ambiancemaker van dienst is coverband Les Truttes. Deze bekende topgroep brengt vanaf 23 uur bekende hits en telt samen met de Genkenaren af naar 2017.

Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik wens jullie allemaal een goede gezondheid en veel creativiteit!
Dit zijn mijn wensen, vooral na 2016 een druk jaar voor mij waar ik als fotograaf afstudeerde en op mijn eentje ben begonnen.
Ik ben dankbaar met alle stappen die ik heb gezet en sta ik natuurlijk met vreugde te wachten wat 2017 mij en ons gaat geven.

Hierbij post ik een aantal beelden ik tijdens de New Year Bang in Genk mocht fotograferen.
Stiekem mijn laatste opdracht voor 2016 en mijn eerste opdracht voor 2017.

Van oud op nieuw tellen we in Genk af op de Fruitmarkt. Ambiancemaker van dienst is coverband Les Truttes.
Deze bekende topgroep brengt vanaf 23 uur bekende hits en telt samen met de Genkenaren af naar 2017.

Van oud op nieuw tellen we in Genk af op de Fruitmarkt. Ambiancemaker van dienst is coverband Les Truttes. Deze bekende topgroep brengt vanaf 23 uur bekende hits en telt samen met de Genkenaren af naar 2017.

Van oud op nieuw tellen we in Genk af op de Fruitmarkt. Ambiancemaker van dienst is coverband Les Truttes. Deze bekende topgroep brengt vanaf 23 uur bekende hits en telt samen met de Genkenaren af naar 2017.

Van oud op nieuw tellen we in Genk af op de Fruitmarkt. Ambiancemaker van dienst is coverband Les Truttes. Deze bekende topgroep brengt vanaf 23 uur bekende hits en telt samen met de Genkenaren af naar 2017.

Van oud op nieuw tellen we in Genk af op de Fruitmarkt. Ambiancemaker van dienst is coverband Les Truttes. Deze bekende topgroep brengt vanaf 23 uur bekende hits en telt samen met de Genkenaren af naar 2017.

Van oud op nieuw tellen we in Genk af op de Fruitmarkt. Ambiancemaker van dienst is coverband Les Truttes. Deze bekende topgroep brengt vanaf 23 uur bekende hits en telt samen met de Genkenaren af naar 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *